Anmälningsvillkor för kurser

Anmälningsvillkor för kurser på HBK– Genom att anmäla till kurs godkänner du följande:

Personuppgifter

Vi använder dina personuppgifter för att skapa deltagarlistor och för att få aktivitetsbidrag från Studiefrämjandet.

Integritetspolicy HBK

Integritetspolicy

Medlemskap

Det är obligatoriskt att vara medlem i vår klubb för att gå kurs hos oss. Du söker medlemskap via Svenska Brukshundklubben och som lokal klubb väljer du Häverö Brukshundklubb. Mer information om medlemskap.

Anmälan och Betalning

Kursavgiften betalas in på bankgiro 598-4547 eller via Swish: 123 363 5000. Senaste anmälan på samtliga kurser är 2 veckor innan kursstart. Vid anmälan betalas kursavgift och den är bindande. Märk betalning med angiven kurskod.

Vad händer om kursen ställs in?

Hela kursavgiften betalas tillbaka om kursen ställs in på grund av för få anmälningar.

Kursinformation

Minst en vecka före kursstart kommer kursinstruktören skicka dig mer information om kursen.

Vad kostar en hundkurs på HBK?

En Hundkurs på Häverö BK kostar normalt 1350 kr inkl fika. Normalkurser är de kurser som normalt har 6 kurstillfällen (45×3). Priset finns alltid angivet på sidan för aktuella kurser. Undantag finns då det ibland erbjuds kortkurser.

Har ni ungdomsrabatt på kurser?

Ordinarie pris är 75 kr/ lektionstimme för vuxna och 65 kr/ lektionstimme för ungdomar och båda rundas av uppåt. Det gör ett kurspris på en 6 ggr kurs 1350 kr och 1200 kr för ungdomar. Ungdomar får denna rabatt på kurser som hålls av klubbens egna instruktörer. Priset på kurser med inhyrd instruktör är inte rabatterat. Om du är under 18 år måste du ha en förälder med dig vid första kurstillfället.