AKTUELLA KURSER PÅ HÄVERÖ BK

Här hittar du alla kurser 2023

AKTUELLA KURSER PÅ HÄVERÖ BK– Här på sidan uppdaterar vi alla kurser som du kan gå tillsammans med din fyrbenta vän. Scrolla för att se vilka kurser du kan anmäla dig till idag!

Vilken kurs saknar du?

Vardagslydnad, agility- nybörjare, agility- fortsättning, agility-tävling, lydnad, rallylydnad, spår? eller något annat? Lämna gärna en intresseanmälan!

Varmt välkommen!

Grundkurs i agility

Vill du testa agility tillsammans med din hund? Under denna kursen får du och din hund lära er utföra de mest grundläggande hindren: Hopphinder, tunnlar och slalom. Vi övar också på att styra hunden genom enklare hinderkombinationer.

Kursdatum: 24/4, 1/5, 8/5, 22/5, 29/5, 5/6
Tider: kl. 18.30-20.45
Kostnad: 1200kr (ungdomar 1000kr) + medlemskap i Häverö BK
Kurskod: AG23
Instruktör: Lovina Björkvall

Begränsar antal platser! Varmt välkommen att anmäla dig! Inte medlem på HBK? Det blir du via denna länk: bli medlem.

Kurs på Häverö BK

Kurs – Rallylydnad fortsättningsklass

Kurs för dig som har genomgått eller har motsvarade kunskaper från rallylydnad nybörjare en chans att komma vidare! Under kursen kommer vi att repeterar grundfärdigheter och nybörjarskyltar för att sedan gå vidare med skyltar i fortsättningsklass.

Kursdatum: onsdagar med start 5/4, 6 tillfällen
Tider: kl. 13.00-15.15
Kostnad: Kurspris 1200kr + medlemskap i Häverö BK
Kurskod: RF23
Instruktörer: Åsa Abrahamsson och Maj Stor

Kurs på Häverö BK

Kurs – Rallylydnad nybörjarkurs

För att tillgodogöra sig Rallykursen behöver hunden ha en god kontakt och vara följsam i koppel samt kunna ”sitt och ligg”.

Kursdatum: tisdagar med start 25/4, 6 tillfällen
Tider: kl. 18.00-20.15
Kostnad: Kurspris 1200kr + medlemskap i Häverö BK. Är du under 25 år betalar 1000 kr. Ungdomar kan välja att vara medlem i Sveriges Hundungdom.
Kurskod: RFN23
Instruktör: Åsa Olsson
Max antal deltagare: 6 platser

Aktuella kurser

Fortsättningskurs nosework

Har du gått en nybörjarkurs i nosework och vill bygga vidare? Då ska du anmäla dig till Häverö BKs fortsättningskurs i nosework.

Kursdatum: 5/3+12/3
Tider: kl. 10.00-16.00
Kostnad: Kurspris 1300 kr + medlemskap i Häverö BK
Kurskod: NW23
Instruktör: Åsa Carlsson webmaster@haverobk.se

Valpkurs

Lägg grunden för ett bra hundliv, gå en grundläggande kurs med både praktik och teori. Kurslitteratur är den konkreta boken Bäst-var-dag.

Kursdatum: Start 27/2 totalt 6 tillfällen.
Tider: kl. 18.30-20.45
Kostnad: Kurspris 1200 kr + medlemskap i Häverö BK. Har du boken dras 200kr av. Rabatterat pris för ungdomar 1000kr.
Kurskod: VK23
Instruktör: Ingrid Andersson webmaster@haverobk.se

Fortsättningskurs nosework

Kursdatum: Fortsättningskurs lördagar 25/2+4/3 10.00-16.00
Tider: kl. 10.00-16.00
Kostnad: Kurspris 1300 kr + medlemskap i Häverö BK
Kurskod: NWF22
Ange även vilket alternativ du anmäler dig till!
Instruktör: Åsa Carlsson webmaster@haverobk.se

Anmälningsvillkor för och annan bra information hittar du här.

En kul kurs för att jobba på ert samarbete som team!

Hooperkurs för nybörjare

Gå en grundkurs i den nya hundsporten Hoppers! Det blir en spännande kurs där vi tränar massvis praktiskt men även går igenom teori.

Kursdatum: 9, 16, 23, 30/3, 6/4 alla torsdagar och onsdag 12/4.
Tider: kl. 18.30 – 20.00
Kostnad: Kurspris 1000 kr + medlemskap i Häverö BK
Kurskod: HO23
Instruktörer: Kjell Pettersson och Carola Hag

Begränsar antal platser! Varmt välkommen att anmäla dig! Inte medlem på HBK? Det blir du via denna länk: bli medlem

Vardagslydnadskurs

Just nu pågår en instruktörsutbildning på klubben, HBK har två blivande instruktörer som i sin utbildning ska hålla i en Vardagslydnadskurs.
Du som deltagare kommer under kursens gång få lämna utvärderingar, det blir en extra kursdag (lördagen 3/6) då de blivande instruktörerna ska examineras för att sen kunna hålla kurser själva.

Kursen är på 6 tillfällen och kommer ge både teori och praktiska övningar.

Tider: kl 17,30-19,45. Det är en kurs som innehåller både teori och praktik.

Startdatum: är tisdag 11/4. Följande datum är: måndag 17/4, tisdag 25/4, tisdag 2/5, tisdag 9/5, måndag 15/5 och lördag 3/6.

Pris: Kursen kostar 600 kr ( ord. Pris 1200 kr) och man behöver också vara medlem i Häverö BK, det blir man här

Klubbens bankgiro: 598-4547 och swish: 123 363 5000

Medlemskap krävs för att gå kurs hos oss. Här kan du läs mer och bli medlem.

Kostnad för kurser på HBK

En Hundkurs på Häverö BK kostar normalt 1200kr inkl. fika. Normalkurser är de kurser som normalt har 6 kurstillfällen, och inget annat är angivet. För samtliga kurser som hålls av HBKs egna instruktörer gäller ungdomsrabatt upp tom 25 år.

Ungdomsrabatt

Ordinarie pris är 65 kr/ lektionstimme för vuxna och 55 kr/ lektionstimme för ungdomar och båda rundas av uppåt. Det gör ett kurspriset på en 6 ggr kurs 1200 kr och 1000 kr för ungdomar. Ungdomar får denna rabatt på kurser som hålls av klubbens egna instruktörer. Priset på kurser med inhyrd instruktör är inte rabatterat.

Vill du läsa mer om våra instruktörer

Här kan du se vilka instruktörer som är aktiva på Häverö BK och hitta deras kontaktuppgifter. Våra instruktörer.